Hamn » Konferensplatser

Konferensplatser

vaderotrafiken_konferens3_2016

Naturliga mötesplatser

Det finns gott om härliga platser med extra utrymme på Hallands Väderö. Även om vårt koncept bygger på konferenspromenader runt ön kan man ibland behöva en paus på vägen för att inte tappa bort sig. Är man dessutom en större grupp kan det ibland vara bra med ett strategiskt depåstopp för gemensamma diskussioner eller teamövningar. Och sen kan det också vara så att man bara vill stanna upp för en stund, lyssna på naturen och njuta av den fina omgivningen. Vi rekommenderar dessa fem platser på ön.

Sandhamn
När vi anländer till Hallands Väderö från Torekov är det till hamnen i Sandhamn vi lägger till. Här finns gott om utrymme och de flesta av våra gäster brukar ta tillfället i akt och organisera sig för dagen i Sandhamn innan de beger sig vidare runt ön. Då här även finns bord, bänkar och enklare toaletter är Sandhamn ett populärt ställe att äta lunch. Planerar ni att hålla ett utomhusmöte fungerar Sandhamn perfekt för såväl stora som mindre grupper. Våra konferenspromenader utgår alltid från Sandhamn.

Lilla Sandhamn
Tätt intill Sandhamn hittar ni Lilla Sandhamn. Denna lilla bukt är otroligt populär under våren, med sin fina strand och utsikt över det glittrande havet. Perfekt för den mindre gruppen som vill svetsa samman gänget medan vågorna kluckar mot strandkanten.

Fyren
Det råder ingen tvekan om att det här är öns klarast lysande plats att vila fötterna på. Fyren på Hallands Väderö har varit ett stående inslag sedan 1884. Vid fyren finns det gott om utrymme och utsikten över havet är fullkomligt lysande, om ni frågar oss. Här varvas färgerna grönt och blått samman och med lite tur kanske ni till och med lyckas få se en säl eller två leka i vattnet nedanför gnejsklipporna vid stranden. De stora ytorna gör sig perfekt för större grupper som vill få loss kreativiteten och kläcka de där ”lysande” idéerna.

Grönbetet
Mellan Sandhamn och Fyren finns ett stort lummigt grönområde. På somrarna används området som betesmark för fåren från fastlandet. Vilket är ett populärt inslag för alla turister som besöker ön under sommarmånaderna. Här kommer naturens helande krafter verkligen till sin fulla rätt och triggar alla sinnen.
Under varma vårdagar finns det inte mycket som slår en brainstorming vid ”Tänkarträdet”. Släpp loss dina medarbetare på Grönbetet och ge dem kreativ frihet.

Kappelhamnsslätten
Det finns två hamnar på Hallands Väderö. Våra konferenspromenader utgår alltid från Sandhamn, men vi kan verkligen rekommendera Kappelhamnsslätten som både mötes- och rastplats. Många av våra gäster planerar sin frågeställning vid Sandhamn och promenerar sedan mot Kappelhamnsslätten för att låta sig inspireras av den härliga miljön. Det är nämligen här man har utsikt över Kappelhamn och Hallands Väderös mysiga lilla skärgård. Våra gröna konferenser med extra blått i tak kommer verkligen till sin rätt här.


Läs mer om våra konferenser och konferenspaket. Ni kan även skicka en konferensförfrågan till oss.