Hamn » Konferens

Konferens

vaderotrafiken_konferens_2016

Gröna konferenser med extra blått i tak

Det är den mest naturliga av mötesplatser. Men ändå så annorlunda. En plats där frihet, kvittrande fåglar och salta vågskvalp inspirerar till givande möten i lugn och ro.

Varför vara inomhus när man kan vara utomhus? Kreativiteten flödar i naturen och denna gröna mötesplats gör något helt annat för sinnet än traditionella konferenser inomhus. Hallands Väderö är mötesplatsen för möten som gör skillnad och som man minns länge och väl.

Här är ni en båtfärd från lyxig kontorsmiljö, prestige och givna roller i företagsstegen. Vi har inte några svulstiga lokaler, ergonomiska fåtöljer, avancerade ljus- och ljudanläggningar eller mat tillagad av veckans kändiskock. Däremot pratar vi gärna högt om våra gröna konferenspromenader med extra blått i tak, naturens inverkan på kreativiteten och våra uppskattade picknickkorgar med lunch och fika.

Det här är inte den klassiska konferensen. Det här är något naturligt och annorlunda på samma gång. Det här är naturnära på riktigt. Välkomna på konferenspromenad i naturreservatet på Hallands Väderö.


Läs mer om våra olika konferensplatser och konferenspaket. Ni kan även skicka en konferensförfrågan till oss.